Saturday, 19 November 2016

THIRD YEAR IN MECHANICAL ENGINEERING


ASSALAMUALAIKUM AND HYE EVERYONE.


Lama gila tak update blog. hahaha. selalu read je apa yang dah tulis lama2. tuh. Bila buka balik blog. Wow terkejut dah  8282 total page view. Alhamdullilah. heee. Thanks guys.


So basically, tahun ni dah 21 tahun pada 1 OGOS 2016 haritu. Tahun ni punya hari jadi sangatlah mengembirakan hati ni. hahaha. Sebab first time sambut dengan ramai orang. kira diorang yang arrange suprise birthday party. Lepastu Nazhan bagi hadiah dan kitorang keluar all day lah jugak. Thanks Bae and thanks geng kelab integrity. hahaha.


Buruk dan baik punya pengalaman tahun ni banyak lah but don't care lah. Nak positive vibe je.hahaha. sumpah lah busy gila dah third year second semeseter ni. sebab ni subject yang ambik :

  • Principle of Managment
  • Engineer in Society
  • Machine and Design Lab (CAD LAB)
  • Heat transfer
  • Heat transfer Lab
  • Vibration
  • Machine Design Process

Alhamdullilah setakat ni boleh lah lagi bawak semua even busy gila dengan kelab. so sejak sem lepas syaf jadi Bendahari Kelab Debat Bahas BM, Presiden Kelab Integriti, Ahli Emceevengers dan Writers NaDi . Semua kelab bawah UNITEN lah. 


so kalau nak check or usha boleh lah buka link kat bawah nih eh. Like dan baca sekali taw. huhuhu. 



Rasanya tu je kot yang syaf nak update dekat sini. hahaha. Lain kali kalau free syaf update lagi. 


Thanks for reading this.


No comments:

Post a Comment